Alle "Matchreport" artikels

Jong KVK stuit op Moeskroen

Na de break omwille van de Beker van België U21 gaven onze beloften de buren uit Moeskroen partij op een zonovergoten jeugdacademie. Na een 12 op 12 wilde jong KVK hun winstreeks uitbreiden. Helaas kwam aan dit mooie liedje een eind.

Matchreport

Jong KVK wint van rode lantaarn

Na overwinningen tegen Zulte-Waregem en Eupen, waren de Kanaries uit Sint-Truiden aan de beurt. STVV staat laatste in het klassement terwijl onze beloften een mooie tweede plaats bekleden. Maar deze waardeverhoudingen waren niet te zien op het veld...

Matchreport

Derbyzege voor beloften

Net als de A-kern gaat het onze beloften voor de wind tegen de buren uit Zulte. Ze stuurden hen huiswaarts met 1-0 op het bord. Trioen legde het enige doelpunt vast op aangeven van Toualy. Volgende week dinsdag wacht de verre verplaatsing naar Eupen.

Matchreport

Monsterscore voor jong KVK

Onze youngsters gaven Waasland-Beveren partij op de jeugdacademie. Bij winst pakte Kortrijk 12 op 12 en sprong het naar een mooie vijfde plaats. Beveren verblijft in de onderste regionen en startte met één A-kernspeler terwijl bij jong KVK De Smet, Camara, Naderi, Toualy en Batsula aan de aftrap stonden.

Matchreport