Beloften pakken punt bij KV Mechelen

Matchreport

De beloften van KVK pakten hun vijfde punt van deze competitie op het veld van KV Mechelen. Na een moeizame openingsfase kwam KVK halfweg de eerste helft op voorsprong, Mechelen maakte kort daarna gelijk.

De beloften trokken met 7 A-kernspelers naar Mechelen. Boyer haakte in laatste instantie af wegens ziekte. Daardoor kwam Couckuyt aan de aftrap. Tegen de derde uit de rangschikking had KVK het in de aanvangsfase niet gemakkelijk, maar KV Mechelen kon het veld overwicht niet omzetten in een doelpunt. Wat bij Mechelen niet lukte, lukte bij KVK wel. Op een hoekschop van Verstraete knikte Lallemand de 0-1 tegen de netten. Lang konden we niet genieten van deze voorsprong, want drie minuten later scoorde Mechelen op strafschop. In een evenwichtige tweede helft was de grootste kans voor KVK, Deceuninck trof de kruising. Uiteindelijk bleef het bij een billijk gelijkspel. Mechelen eindigde de wedstrijd  met 10 na een rode kaart voor Verbist.

KVK speelde met Pillot, Daxhelet (75' Deceuninck), Claeys, Ulens, Klaasen, Attobrah (80' Lingier), Vandewiele, Techel (83' Kaluanga), Couckuyt, Verstraete, Lallemand