Beloften winnen derby met 0-3

Matchreport

De beloften wonnen gisteren de derby op het veld van Zulte-Waregem met 0-3. Gantois en twee keer Techel zorgden voor de doelpunten.

KV Kortrijk speelde op het veld van Zulte-Waregem een volwassen wedstrijd. In de eerste helft had KVK het meeste balbezit en was het aantal keer dreigend, maar was het net niet efficiënt genoeg om de score te openen.

Ook in de tweede helft leek KVK de weg naar de netten niet meteen te vinden, tot Selmani een vrije trap in de rug van de verdediging legde. Pupe bracht de bal voor doel en Techel duwde de bal tegen de touwen. Het doelpunt werkte bevrijdend en KVK ging op zijn elan door. Selmani speelde Lallemand vrij, maar zijn schot werd geblokt. Gantois was echter goed gevolgd en maakte de 0-2. Na goed samenspel tussen Attobrah en Lallemand kreeg Techel de bal voor doel de bal aangespeeld. Hij draaide weg en trapte zijn tweede van de avond overhoeks binnen: 0-3.

Een verdiende overwinning voor een goed voetballend KVK. Bekijk hieronder de highlights!

KVK speelde met: Seys M, Kaluanga, Pupe (87' Couckuyt), Claeys, Seys A, Sarr, Attobrah, Techel (85' Daxhelet), Lallemand, Selmani (78' Lingier) en Gantois (82' Deceuninck)

Highlights SVZW - KVK