Eerste KVK Talent Day op 11 november

Nieuws

Is het jouw grote droom om voor KV Kortrijk te spelen? Ben je geboren tussen 1 januari 2002 en 31 december 2009? Grijp dan de kans om je dromen waar te maken! De KVK Jeugdacademie biedt spelers met een gezonde portie lef en zelfvertrouwen de kans om zich in de kijker te spelen. Op woensdag 11 november krijg je de kans om je te tonen aan de trainers van KV Kortrijk. Begint het al te kriebelen?

Ga jij slapen met een bal? Ben je technisch aangelegd? Heb je snelle, vinnige en vaardige voeten? Bezig je over Messiaanse moves? Is voetbal je leven? Laat je voeten spreken en toon de KVK-trainers dat jij wil beter worden!

Op woensdag 11 november tussen 9u en 12u zorgen de KVK-trainers voor een uitdagend programma waar kinderen van U7 tot n met U14 hun beste moves kunnen tonen. Hoewel KV Kortrijk pas spelers op de eigen Jeugdacademie opleidt vanaf U9, geven we ook de kans aan U7-spelers om kennis te maken met de KVK Jeugdacademie. Aarzel dus niet om erbij te zijn! Spelers die uitblinken op de KVK Talent Day door hun motivatie en vaardigheden, worden uitgenodigd voor een training met één van onze teams.

De  KVK Talent Day is gratis en vrij toegankelijk voor gemotiveerde spelers. Waag je kans! Inschrijven kan enkel door te registreren via kvkevolutioncenter.elftalmanager.be en daarna door te klikken naar KVK Talentday. Enkele dagen voor aanvang van de volgt er voor alle ingeschrevenen een mailtje met verdere instructies.

We ontmoeten je graag op 11 november om 8u45 op de KVK Jeugdacademie!