KVK Keeperschool

Op de KVK Jeugdacademie hecht men enorm veel belang aan de opleiding van doelmannen. Het is de doelstelling om minimum de derde doelman voor het eerste elftal af te leveren. De keepertrainers leiden onze doelmannen op met aandacht voor keepertechnische en voetbaltechnische vaardigheden. Om deze opleiding aan niet KVK-spelers te kunnen aanbieden, organiseert KV Kortrijk de KVK Keeperschool!

De keeperschool is er tot op heden enkel te Kortrijk. De trainingen vinden plaats op vrijdag of zondag. Iedere gemotiveerde doelman, ongeacht niveau of bij welke club je speelt, tussen U6 en U13 is welkom op de KVK Jeugdacademie.

In totaal worden er 28 trainingen afgewerkt, deze zijn opgedeeld in 4 sessies. De schoolvakanties zijn telkens het begin- en eindpunt van een sessie. De specifieke trainingsdata kunt u terugvinden in onderstaande brochure. De doelmannen worden telkens ingedeeld in kleine groepen. Op deze manier kunnen de trainers zich volledig focussen op de individuele ontwikkeling van de doelman.

Verdere informatie over onze keeperschool is terug te vinden in onderstaande brochure!

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan onze keeperschool kunt u hier inschrijven!

 
 
 

Bestanden downloaden

KVK Techniekschool .pdfKVK Ecoles Techniques.pdf