KVK Trainersclinics

Voor het seizoen 2019-2020 kiezen we met het KVK Evolution Center er opnieuw voor om 4 trainersclinics te organiseren op de KVK Jeugdacademie. De KVK Trainersclinics zijn gratis en toegankelijk voor iedereen met interesse in het jeugdvoetbal. Hoe diverser het publiek, hoe interessanter de avond/discussies!

Tijdens de clinics komt er telkens een thema aan bod die een belangrijk punt vormt in onze jeugdopleiding. We zijn ervan overtuigd dat heel wat accenten ook op lager niveau toegepast kunnen worden & een meerwaarde kunnen vormen voor jullie jeugdopleiding.

De KVK Trainersclinics bestaan telkens uit 3 delen. Het eerste gedeelte van de trainersclinic bestaat uit een demotraining. Deze training wordt gegeven door één van onze trainers aan onze eigen spelers. Na afloop van de demotraining is er steeds een feedbackmoment voorzien waarop de training wordt besproken en de aanwezige trainers hun bevindingen kunnen uitwisselen. Tot slot wordt er ook een presentatie gebracht over een belangrijk topic binnen onze opleiding. Hierbij is het doel een open discussie te creëren waarin we de verschillende meningen opnieuw aan bod laten komen.

In onderstaand overzicht kunt u terugvinden welke thema’s en leeftijdsgroepen aan bod komen in de KVK Trainersclinics dit seizoen. 

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan één van onze clinics dient u zich hier in te schrijven!

Bestanden downloaden

Brochure KVK Trainersclinics 2019-2020.pdf