KVK Trainersclinics

In tegenstelling tot afgelopen seizoenen organiseren we de KVK Trainersclinics niet meer ter plaatse bij de KVK Netwerkclubs. Voor het seizoen 2018-2019 opteren we ervoor om de clinics gecentraliseerd bij ons te laten doorgaan. Enerzijds willen we zo meer oefenstof tonen die nog beter tot zijn uiting zal komen, anderzijds meer discussie uitlokken tussen aanwezigen van verschillende clubs.

De opbouw van onze clinics bestaat uit 3 delen! Eerst en vooral is er een demotraining die wordt gegeven door onze trainers aan onze spelers. Na afloop van de demotraining is er steeds een feedbackmoment waarop de training besproken wordt en waarop er uitwisseling van kennis is tussen de aanwezige trainers. Naast het inhoudelijke bespreken van de demotraining wordt er ook een presentatie gebracht over een belangrijk topic binnen onze opleiding waarbij het verkrijgen van een open discussie waarin iedereen van gedachten wisselt het doel is.

De clinics zijn gratis en toegankelijk voor iedereen met interesse in het jeugdvoetbal. Hoe diverser het publiek, hoe interessanter de avond/discussie! 

Verdere informatie over onze trainersclinics is terug te vinden in onderstaande brochure! 

Indien u interesse heeft om in te schrijven dient u zich te registreren op ons online platform kvkevolutioncenter.elftalmanager.be Wanneer u een account hebt aangemaakt, komt u terecht op een platform waar u toegang krijgt tot het volledige aanbod aan activiteiten! 

In onderstaand overzicht kunt u terugvinden welke thema’s aan bod komen en vooral aan welke leeftijdsgroep er training wordt gegeven!