KVK Voetbalstages

De KVK Jeugdacademie brengt graag zijn voetbalvisie naar de spelers. Om deze reden organiseren we tijdens de schoolvakanties de KVK Voetbalstages, waar spelers tijdens deze week kunnen genieten van trainingen volgens de KVK-filosofie. Via het concept van de voetbalstages willen we bij de KVK Jeugdacademie jongeren vanaf U6 t.e.m. U14 (uitzondering doelmannen & meisjes) extra trainingsmogelijkheden aanbieden. In het seizoen 2020 – 2021 vinden er maar liefst 9 voetbalstages plaats op de KVK Jeugdacademie, voor ieder wat wils!

 

Iedereen is welkom op deze stages ongeacht het niveau je hebt, ongeacht bij welke club je bent aangesloten! Voor doelmannen en meisjes is er een speciaal aanbod voorzien, zij zijn natuurlijk ook welkom op de andere stages. De ingeschrevenen worden ingedeeld in niveaugroepen waarbij er vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met de wensen van de spelers. We proberen om het aantal spelers per groep telkens te beperken om kwalitatieve trainingen te kunnen garanderen.

De spelers worden gedurende hun stage begeleid door trainers uit de omvangrijke groep van KVK Netwerktrainers! Tevens is het voor de spelers een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de belangrijkste thema’s uit de eliteopleiding van de KVK Jeugdacademie!

Verdere informatie over onze voetbalstages is terug te vinden in onderstaande brochure!

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan één van onze voetbalstages kunt u hier inschrijven. Op deze pagina zal u het volledige aanbod aan activiteiten van het KVK Evolution Center kunnen terugvinden.

 

Bestanden downloaden

KVK Voetbalstages NL.pdfKVK Voetbalstages FR.pdf