Voetbalstages

Bestanden downloaden

KVK Voetbalstages 2016 - 2017.pdf

Ook dit jaar worden er opnieuw een pak stages georganiseerd door de KVK Jeugdacademie! In totaal zijn er maar liefst negen stages. Deze bestaan altijd uit vier stagedagen, met uitzondering van de KVK Keepersstages. De stages gaan altijd door op de KVK Jeugdacademie, met uitzondering van de KVK Streetsoccerstage (indoor). Van deze negen stages zijn er twee enkel voor doelmannen, één enkel voor meisjes en zes voor iedereen tesamen! 

Welke stage wordt er wanneer aangeboden?

KVK Keeperstage: 30/10/2016

Tijdens deze stagedag worden alle vereiste 'tips and tricks' waar een complete doelman over dient te beschikken aangeleerd! Wil jij de nieuwe Courtois, Neuer of Kaminski worden? Schijf je dan zeker in!

KVK Barçastage: 31/10, 2/11, 3/11, 4/11/2016

Tijdens deze unieke Barçastage willen we gaan trainen binnen het concept zoals alleen Barçelona dat kan! Het unieke tiki-taka voetbal van Barça komt hier dan ook zeker aan bod!

KVK Streetsoccerstage (indoor) 2/1, 3/1, 5/1 en 6/1/2017

Op verschillende locaties zal er tijdens de eerste week van het nieuwe jaar indoor worden getraind. We keren hierbij terug naar de roots van het voetbal, namelijk het straatvoetbal waar we het ABC van het voetbal aan bod willen laten komen!

KVK Joga Bonitostage 27/2, 28/2, 2/3 en 3/3/2017

Tijdens de Joga Bonitostage willen we onze spelers de gekste truckjes aanleren, hen een perfect uitgevoerde retro aanleren en met andere woorden de hun technische creativiteit gaan aanwakkeren. Een echte aanrader!

KVK Profstage: 3/4, 4/4, 6/4 en 7/4/2017

Een week leven zoals een echte prof? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Om een echte profvoetballer te worden moet een speler op gebied van lifestyle en daginvulling aan een aantal specfieke vereisten voldoen! Wordt jij een echte prof? Kom dan zeker langs!

KVK Girlstage: 10/4, 11/4, 13/4 en 14/4/2017

Met KVK willen we specifiek gaan inzetten op de begeleiding van dames! Ook onze Red Flames zich zien kwalificeren voor het EK te Nederland? Wil jij ook je droom ontwikkelen in het damesvoetbal? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

KVK Keeperstage: 13/4 en 14/4/2017

Onze 2e keeperstage voor het komende seizoen! Wil je leren uitkomen op hoge ballen, wil je je passing in de opbouw verbeteren of je reflexen in doel aanscherpen? Dan verwachten we jou hier zeker op aanwezig!

KVK Ritme en Ruimte stage: 3/7, 4/7, 6/7 en 7/7/2017

De vakantieperiode is de ideale periode voor jonge voetballers om hun skills verder te ontwikkelen! Wil je dit doen binnen het ritme- en ruimteconcept, dat uniek is binnen de Belgische Jeugdopleidingen, dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

KVK Take It To The Next Level Stage: 28/8, 29/8, 30/8 en 31/8/2017

We willen de vakantie 2017  op een volwaardige manier gaan afsluiten en hoe kunnen we dit beter doen dan door extra te gaan bijtrainen? We zijn dan ook zeer benieuwd wat de vooruitgang van de verschillende spelers is die ook de eerste stage aanwezig waren te juli. We hopen hier uiteraard een serieuze progressie te kunnen waarnemen!

--> Alle verdere informatie kan ook teruggevonden worden als bijlage (met verdere uitleg bij vermeld)

Belangrijke informatie om te kunnen inschrijven!

Inschrijven kan enkel via een KVK Evolution Center Spelersaccount. Spelers die al een account hebben moeten dit blijvend blijven gebruiken. Wie zijn of haar wachtwoord kwijt is kan dat terug opvragen via de optie 'wachtwoord vergeten'. Spelers die nog geen zo'n account hebben moeten er ééntje aanmaken. Met zo'n account kun je inloggen, alle activiteiten bekijken en finaal ook inschrijven. Bevestigingsmails volgen ogenblikkelijk! De link naar het KVK Evolution Center Platform: 

http://kvkevolutioncenter.elftalmanager.be