Voetbalstages 2018 - 2019

Via het concept van de voetbalstages willen we bij KV Kortrijk jongeren vanaf U6 t.e.m. U14 (uitzondering doelmannen & meisjes) extra trainingsmogelijkheden aanbieden. Schoolvakanties zijn hiervoor de periodes bij uitstek! In het seizoen 2018 – 2019 vinden er maar liefst 9 voetbalstages plaats op de KVK Jeugdacademie voor diverse categorieën!

Iedereen is welkom op deze stages, ongeacht het niveau je hebt, ongeacht bij welke club je bent aangesloten! Voor doelmannen en meisjes is er een speciaal aanbod voorzien, zij zijn natuurlijk ook welkom op de andere stages. De ingeschrevenen worden ingedeeld in niveaugroepen waarbij er vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met ploegmaten, vriendjes…

De spelers worden gedurende hun stage begeleid door trainers uit de omvangrijke groep van KVK Netwerktrainers! Tevens is het voor de spelers een ideale mogelijkheid om kennis te maken met het KVK Ritme en Ruimte verhaal, de rode draad doorheen de eliteopleiding van de KVK Jeugdacademie.

Alle verdere specifieke informatie over onze voetbalstages is terug te vinden in onderstaande brochure!

Indien u interesse heeft om in te schrijven dient u zich te registreren op ons online platform kvkevolutioncenter.elftalmanager.be Wanneer u een account hebt aangemaakt, komt u terecht op een platform waar u toegang krijgt tot het volledige aanbod aan activiteiten!

Bestanden downloaden

KVK Voetbalstages 2018-2019 - NL.pdfKVK Voetbalstages 2018-2019 - FR.pdf