Accommodatie

De KVK Jeugdacademie bevindt zich in de Weversstraat in Kortrijk.

Op de KVK Jeugdacademie zijn er 2 kunstgrasvelden en 2 natuurgrasvelden ter beschikking van onze spelers, wat er voor zorgt dat ze steeds in optimale omstandigheden kunnen trainen.

Wie met de gps richting KVK Jeugdacademie navigeert, stelt zijn gps-toestel best in op de kruising tussen de Weversstraat en de Koninginnelaan. Op deze kruising situeert zich één van de twee parkings die bij het jeugdcomplex van KV Kortrijk horen.

De KVK Jeugdacademie bevindt zich op 5 minuten van het station in Kortrijk. De jeugdwerking van KV Kortrijk voorziet tijdens de trainingen een pendeldienst voor jeugdspelers. Indien de jeugdspelers er toch voor kiezen om te voet te gaan, bedraagt de wandelafstand ongeveer 20 minuten.

Het Guldensporenstadion, de thuisbasis van de A-kern bevindt zich op minder dan 5 minuten van de KVK Jeugdacademie.

Wie via de E17 naar de KVK Jeugdacademie komt, verlaat de autosnelweg aan afslag 3 Kortrijk-Oost en voegt in op de R8 richting Kortrijk-Noord/Harelbeke-Zuid. Na 10 minuten bereik je de KVK Jeugdacademie.

Wie via de E403 naar de KVK Jeugdacademie komt, houdt rechts aan bij het knooppunt 1 Moorsele,volgt de borden A19 richting R8/Kortrijk/Gullegem/Ieper/Menen en neemt daarnaafslag 1 links op de A19 richting R8/Kortrijk. Na 10 minuten bereik je de KVK Jeugdacademie.