KVK Keeperschool Seizoen 2018 - 2019

Op de KVK-Jeugdacademie hecht men enorm veel belang aan de opleiding van doelmannen. Het is de doelstelling om minimum de derde doelman voor het eerste elftal af te leveren. De keepertrainers leiden onze doelmannen op met aandacht voor keepertechnische en voetbaltechnische vaardigheden. Om deze opleiding aan niet KVK-spelers te kunnen aanbieden, organiseert KV Kortrijk de KVK Keepersschool! 

De keepersschool is er tot op heden enkel te Kortrijk. Iedere gemotiveerde doelman, ongeacht niveau of bij welke club je speelt, tussen U6 en U13 is welkom op de KVK-Jeugdacademie.

De trainingen lopen van september tot december en eind januari tot juni. Deze periodes zijn opgedeeld in respectievelijk 2 blokken van 6 sessies en 2 blokken van 8 sessies. De trainingen zijn ingepland op woensdag, vrijdag en zondagochtend! De doelmannen worden telkens ingedeeld in kleine groepen. Op deze manier kunnen de trainers zich volledig focussen op de individuele ontwikkeling van de keeper.

Verdere informatie over onze keepersschool is terug te vinden in onderstaande brochure!

Indien u interesse heeft om in te schrijven dient u zich te registreren op ons online platform kvkevolutioncenter.elftalmanager.be Wanneer u een account hebt aangemaakt, komt u terecht op een platform waar u toegang krijgt tot het volledige aanbod aan activiteiten! 

 

Bestanden downloaden

KVK Techniekscholen - algemene infobrief - NL.pdfKVK Techniekscholen - algemene infobrief - FR.pdf