Voetbalstages

Overzicht voetbalstages 2017-2018:

Via de KVK Voetbalstages willen we jongeren extra trainingsmogelijkheden aanbieden. Schoolvakanties zijn daartoe de periode bij uitstek. Tevens is het ook een ideale mogelijkheid voor spelers om kennis te maken met het KVK Ritme en Ruimte verhaal – de rode draad doorheen de eliteopleiding van de KVK Jeugdacademie. 

Iedereen is welkom op onze stages, ongeacht niveau, ongeacht of je nu aangesloten bent bij een club of niet. Ook meisjes en doelmannen zijn uitermate welkom, voor hen is er een speciaal aanbod. De ingeschrevenen worden ingedeeld in niveaugroepen waarbij ook rekening wordt gehouden met ploegmaats, vriendjes, ... Gedurende de stages worden zij begeleid door trainers uit de omvangrijke groep KVK Netwerktrainers. 

Alle verdere informatie kan ook onderaan teruggevonden worden als bijlage (met verdere uitleg bij vermeld)!

Nieuw voor 2017-2018

Stilstaan is achteruitgaan. Vandaar heel wat vernieuwing voor het komende seizoen! We openen het nieuwe seizoen in de herfstvakantie met een TOM-stage (TOM = training op maat). Spelers bepalen zelf waar ze tijdens deze stage zullen aan werken. Onze trainers zorgen voor de invulling op maat.

De KVK profstage wordt voorzien tijdens de krokusvakantie en zal een upgrade ondergaan met de een actieve inbreng van onze elitetrainers en A-kernspelers. Tijdens de Paasvakantie doet een nieuwe stage, de KVK-skills stage haar intrede. We leggen de focus op het verfijnen van voetbalskills en -tricks. De rode draad doorheen de elitewerking, het Ritme & Ruimte concept, krijgt de verdiende aandacht en wordt gespreid over twee stages; een Ritme en een Ruimte stage.

Wat goed is, blijft behouden. De twee keepersstages, de penaltycupcompetitie binnen elke groep, de KVK Flamesstage, het keepersaanbod tijdens elke stage. Er wordt getraind op het kunstgras van de KVK Jeugdacademie. Dagelijks krijgen de kids naast 4 thematrainingen ifv. het dagthema en 4 vernieuwde fixed activities. 

Belangrijke informatie om te kunnen inschrijven

Inschrijven kan enkel via een KVK Evolution Center Spelersaccount. Spelers die al een account hebben moeten dit blijvend blijven gebruiken. Wie zijn of haar wachtwoord kwijt is kan dat terug opvragen via de optie 'wachtwoord vergeten'. Spelers die nog geen zo'n account hebben moeten er ééntje aanmaken. Met zo'n account kun je inloggen, alle activiteiten bekijken en finaal ook inschrijven. Bevestigingsmails volgen ogenblikkelijk! De link naar het KVK Evolution Center Platform: 

http://kvkevolutioncenter.elftalmanager.be

Bestanden downloaden

KVK Voetbalstages 2017-2018 - NL.pdfKVK Voetbalstages 2017-2018 - FR.pdf