Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Dinsdag 21 August 2018

Youngsters hebben revanche al beet

Er werd gisterenavond opnieuw burenduel uitgevochten. Na de verloren bekerwedstrijd op het veld van Zulte-Waregem, konden onze jonge kerels revanche nemen op eigen terrein. De buren keerden huiswaarts met een 3-0 nederlaag om de oren.

Matchreport

Dinsdag 14 August 2018

Moedig KVK gaat in tweede helft onderuit

In de eerste ronde van de Beker van België U21 is KV Kortrijk ingedeeld in een poule met Zulte-Waregem, KSV Roeselare en Excelsior Moeskroen. Voor de eerste wedstrijd gingen we op bezoek bij Zulte-Waregem dat de thuiswedstrijden afwerkt op het veld van Sparta Petegem.

Matchreport

Woensdag 25 April 2018

Dinsdag 10 April 2018

Dinsdag 03 April 2018

Dinsdag 20 March 2018

Dinsdag 13 March 2018

After Work Cup en KVK Jupiler Cup

Op 1 en 2 juni organiseert de KVK-jeugdacademie opnieuw zijn jaarlijkse tornooien, de After Work Cup en de KVK Jupiler Cup. Alle info over deze twee events kan je terugvinden op de jeugdwebsite van KVK onder de rubriek ‘tornooien’!

Nieuws

Spektakelstuk draait uit in het nadeel van de beloften

Nadat Eupen zich zondag verzekerde van een verlengd bedrijf in eerste klasse, zakten hun beloften af naar de KVK Jeugdacademie voor een duel in de beloftencompetitie. Beide teams kwamen met een erg jong team aan de aftrap. Bij KVK sprong vooral de terugkeer van Seppe Gantois in het oog. Hij maakte na 18 maanden blessureleed zijn wederoptreden.

Matchreport

Dinsdag 06 March 2018

Beloften knopen aan met de zege

De beloften knoopten gisteren weer aan met de zege tegen Waasland-Beveren. Nadat KVK in de eerste helft op voorsprong was gekomen, kwam Waasland-Beveren in het begin van de tweede helft op gelijke hoogte. Niet veel later zette Hoxha de 2-1 op het bord. In de slotfase kopte Prez mooi de 3-1 tegen de touwen.

Matchreport

Donderdag 01 March 2018

Beloften komen te kort tegen een ervaren Sint Truiden

In de beloftencompetitie namen de jonge kerels het op tegen Sint Truiden. Kortrijk telde 1 punt minder dan de kanaries in play off 2. Met Galens, Pupe, Ivanof en Hoxha stonden er 4 A-kernspelers in de basis bij KVK. Sint Truiden kwam met heel wat ervaren spelers aan de aftrap. Met Bezus, Boli, Acolatse, Ayala, Gueye, Bourard, Opdenakker, Schevenels en Abrahams stonden er 9 profs op het wedstrijdblad.

Matchreport