Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Dinsdag 26 September 2017

Beloften botsen op Lokeren

De beloften van KV Kortrijk maakten gisteren de verplaatsing naar Lokeren. Van de A-kern deden Medjon Hoxha , Lukas Van Eenoo en Bryan Verboom mee. Joedrick Pupe vierde zijn rentree na enkele weken inactiviteit. Sporting Lokeren, dat aantrad met 5 A-kern-spelers won de wedstrijd met 3-1. Volgende maandag spelen de beloften thuis tegen Eupen.

Matchreport

Zaterdag 23 September 2017

Dinsdag 19 September 2017

Beloften verliezen doorregende derby

Gisterenavond stond voor de beloften de West-Vlaamse derby tegen Club Brugge op het programma. Bij KV Kortrijk stond enkel Galens van de A-kern op het wedstrijdblad, terwijl Club met drie A-kernspelers aan de aftrap kwam. Onze jonge beloftenploeg moest na een doelpuntrijke wedstrijd het onderspit delven. Volgende week wacht Sporting Lokeren.

Matchreport

Zaterdag 16 September 2017

Donderdag 14 September 2017

Vrijdag 08 September 2017

Wedstrijden 9 t.e.m. 11 september

Er staan weer verschillende wedstrijden op het programma dit weekend. Voor het leeuwendeel van de ploegen staat een confrontatie met Moeskroen op het programma, terwijl de U14 naar PSV trekken voor een internationale oefenwedstrijd en de beloften op maandag tegen KV Mechelen spelen.

Nieuws

Dinsdag 05 September 2017

Beloften trekken aan kortste eind tegen veerkrachtig Cercle

Onze beloften speelden gisteren hun tweede poulewedstrijd voor de Beker van België voor beloften. Na een eerder gelijkspel op Deinze, moesten de Jonge Kerels gisteren nipt de duimen leggen tegen een veerkrachtig Cercle Brugge (2-3). De laatste poulematch voor de beker is een thuiswedstrijd tegen KV Oostende op maandag 9 oktober.

Matchreport

Vrijdag 01 September 2017

Wedstrijden 2 t.e.m. 6 september

Tijdens het eerste weekend van september staan voor al onze jeugdploegen ontmoetingen met KV Oostende op het programma. De enige uitzondering hierop zijn onze beloften, die maandagavond thuis tegen Cercle Brugge spelen voor de Beker van België. Woensdag strijkt de nationale ploeg van Luxemburg (U14) neer op onze jeugdacademie.

Nieuws

Donderdag 31 August 2017

Trainers A-kern ontfermen zich over de KVK Jeugdacademie

De jeugdspelers van de KVK Jeugdacademie krijgen dit seizoen training van de trainers van het eerste elftal van KV Kortrijk. De training met Anastasiou, Vos, Rutter en Berthelin vormt een aanvulling op de oefensessies die de jeugdspelers krijgen van de jeugdtrainers. De unieke interactie tussen de A-kern en de KVK Jeugdacademie zorgt ervoor dat de jeugdspelers zich nog beter kunnen ontwikkelen. Een duidelijk signaal dat KV Kortrijk oog heeft voor haar jeugdwerking.

Nieuws

Dinsdag 29 August 2017