KVK Beltona Cup 2020

Tijdens de maand mei organiseert KVK voor het eerst de ‘KVK Beltona Cup’. Het complex van de Jeugdacademie vormt het decor voor een spetterend voetbalfestijn. De KVK Beltona Cup is de opvolger van de gekende KVK Jako Cup die plaatsvond van 2014 tot en met 2019. Bij deze nodigen wij u dan ook zeer graag uit om deel te nemen aan onze eerste editie daar het succes staat of valt met jullie aanwezigheid.

In de afgelopen jaren werden grote stappen vooruitgezet in onze organisatie alsook naar aantal deelnemers. Met onze nieuwe partner Beltona werken we op 2 sporen! Enerzijds behouden we graag de vele en tevreden teams uit gans België en het buitenland. Anderzijds streven we naar een steeds betere organisatie, zowel op als naast het veld.

KV Kortrijk hecht naast de focus op eliteniveau erg veel belang aan de ondersteuning van het regionale voetbal. Het KVK Evolution Center is hier het grote voorbeeld van met zijn techniekscholen, voetbalstages… We kiezen er dan ook voor om zowel een nationale alsook ook een regionale editie te organiseren. Iedere jeugdvoetballer kan in mei schitteren op onze velden!

Programma KVK Beltona Cup Regionaal

Programma KVK Beltona Cup Regionaal