KVK Jupiler Cup 2018

De derde editie van de KVK Jupiler Cup belooft een onvergetelijke dag te worden waarin je zal worden ondergedompeld in een sfeervolle voetbalambiance. Voetbal, gezelligheid, sportiviteit en respect krijgen de aandacht. De KVK Jupiler Cup staat voor een dag vol voetbalplezier. Dit is de ideale kans om je talent te tonen en je team naar de overwinning te trappen.

Op zaterdag 2 juni 2018 zullen de teams op het kunstgras van de KVK Jeugdacademie strijden om de felbegeerde prijzen. De wedstrijden duren telkens 15 minuten en worden gespeeld op kleine veldjes met duiveltjesdoelen. De teams moeten uit min. 5 tot max. 10 spelers bestaan waaronder één keeper. De wedstrijden worden in 5v5-format gespeeld. Het toernooi vangt aan omstreeks 9 uur en de finale is voorzien rond 18:30.

FOOD AND DRINKS
Tijdens het evenement is er de mogelijkheid om te genieten van lekker eten en is er een ruim aanbod aan dranken voorzien. Door de KVK Jeugdacademie uit te rusten met een terras slagen we erin om van ons complex een heerlijke zomerbar te maken zodat ook de supporters kunnen genieten tijdens dit fantastisch event. 

PRICE AND PRICES
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 80 incl. verzekering. Onder de winnaars zal een mooie prijzenpot verdeeld worden met prachtige trofeeën en tal van andere prijzen. Voor meer info over de prijzen kunt u terecht in de bijlage die u hieronder terug kan vinden.

SIGN UP
Wil jij graag samen met je vrienden deelnemen aan deze activiteit? Schrijf snel jouw team in! Dit kan via de link in de bijlage die je hieronder terug kan vinden. Na inschrijving via het formulier wordt u door één van onze verantwoordelijken gecontacteerd. Bel voor meer info naar 0470 02 12 94 / 0478 13 11 42 of mail naar cup@kvk.be Inschrijven kan tot vrijdag 18 mei 2018.

Bestanden downloaden

Bijlage KVK Jupiler Cup 2018.pdf